Wednesday, 3 April 2013

Testimonials Mealshakes - Tiada lagi Masalah Sembelit Untuk Anak Eyda

Assalamualaikum semua :-)
Anak anda mempunyai mslh sembelit? Kurang selera mkn @ picky eater? Selalu selesema dan kurang sihat?Harini eyda nk bgthu pasal MEALSHAKE..Ni antara 7 sebab mengapa Mealshakes penting utk si manja anda :)



Mealshake ni blh membantu menaikkn selera mkn ank2 anda, blh mengurangkan masalah sembelit dan sebagainya!! Eyda pn pernah consume MEALSHAKES untuk my son Qayyim.Die mmg selalu sgt sembelit, mgkin kerana formula milk (FM) & kurang mkn nasi and also anti sayur.Ni testimoni eyda sendiri ye..So mohle kite pakat2 baca testimoni anak eyda ni :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< TESTIMONI >


"My own testimonial..haa ini Qayyim..umurnya 3y this May..before this qayyim ada masalah sembelit.Susah sangat nk poo poo.Tiap kali nak poo poo mesti menangis & berpeluh2 dibuatnya ha.Memang wajib menyorok kat bucu dinding or mana-mana bahagian rumah tiap kali nak poo poo.Najis poo poo nya tak payah cakapla,berketul-ketul,kadang-kadang ada darah sekali.Memang kesian..dah macam cara try,kurangkan scoop susu nya,bagi makan buah,kasi ubat masuk bontot,semua tak mnjadi..kalau jadi pun kejapje,lepastu sembelit balik.Qayyim ni pulak mmg tak suke sayur(Budak mana yang suka sayurkan..jarang sangat nak dengar kids makan sayur) Thats why salah satu punca menyebabkan die susah nak poo poo.After eyda kenal dengan Shaklee ni,eyda try bagi MEALSHAKES kat anak eyda,masukkan 1teaspoon dalam susunya and Alhamdulillah dengan izinNYA,masalah sembelit yang dialami hilang,poo poo pun hari2,,berbanding before this 3-4 hari sekali baru nak poo poo..Kadang-kadang seminggu pun tak poo poo lagi and now everyday Alhamdulillah.Dan paling memeranjatkan eyda,Qayyim yang sememangnya selama ini dia adalah seorang yang ANTI SAYUR,tiba-tiba mintak nak mkn sayur!haha..bagus bukan??Selera makan pnu bertambah,dengan die yang aktif memang memerlukan tenaga yg banyak!Now im so happy..no more sembelit,no more nangis2 time poo poo,perut dia pn sehat!!hihi"

Alhamdulillah syukur :) Ibu mana yang tak suka bila anaknya sihat..tiada masalah kesihatan dan selera makan bertambah..bukan?Syukur dipertemukan dengan Shaklee..

Okey now jom kita lihat testimoni-testimoni customer/ibu-ibu lain mengenai Mealshakes,,


Testimoni 1


Testimoni 2

Testimoni 3

Testimoni 4

Testimoni 5

Testimoni 6


♥ Anak sehat,ibu pasti bahagia!!

**Sekiranya si manja anda pun mempunyai masalah sebegini,bolehla cuba ikhtiar dengan memberikan Mealshakes kepada anak-anak anda ya..Tak salah untuk berikhtiar..Selebihnya kita serahkan pada DIA :) Kesihatan anak adalah sangat berharga !

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik