Monday, 27 May 2013

< TESTIMONI > Kehamilan bersama Supplement Shaklee : Tiada Lagi Sembelit & Kekejangan



"My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. 

Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).

Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)" - Puan Adilah





Untuk Info & Order: 
Eyda Sukiman
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 892528
Email: mummyhealthyvitastore@gmail.com 
SMS/Whatsapp: 0136950675


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik