Tuesday, 18 June 2013

Testimonial ESP + BASIC H : Kulit Baby Semakin Putih & Gebu - Suhu Demam Turun Selepas Gunakan Basic H

Assalamualaikum dan selamat petang..Jom cuci mata baca kisah Puan Nurhafiza Zahari yang telah consume ESP + BASIC H dan mendapat kesan yang sangat mengkagumkan..kulit baby semakin putih,demam jarang "menyinggah" dan Basic-H yang beliau gunakan untuk mengelap badan anaknya ketika demam dan Alhamdulillah suhu badan sangat cepat turun :)

< TESTIMONI >

"Salam, just nak share experience sebelum & selepas makan ESP. saya start consume ESP lebih kurang 14 hari lepas bersalin. time tu amek set penyusuan + set slimming.. Gambar 1st tu time baby 3 hari... gambar bawah tu lebih kurang umur sebulan. kulit x berapa nak cerah sangat.. hehe... habis 1 canister saya stop sebab malas nak minum. then saya perasan susu saya drop + baby asyik bangun banyak kali tengah malam mintak susu. lebih kurang smggu mcm tu saya beli lagik 1 canister.. saya perasan yang lepas minum blk, baby dah x berjaga mlm & susu makin pekat. bgn pg minum xyah breakfast dah sbb kenyang, mlm sblm tdo mmg confirm minum sbb xnk baby berjaga mlm mintak susu.. gambar yg pkai bj merah tu bby bru masuk 5 bulan.. x silap ESP yg ke 2 dah.. yg sbelah tu gamba 7 bulan, dan yg latest 10 bulan, canister ke 4... gmbar atas sblh gmba baru lahir... perbezaan dr segi warna kulit kat baby. ramai yg tegur dia makin putih tp sy buat xtau.. bila belek gamba2 lama baru nmpak beza dia... ramai yg ckp x boleh minum soya sbb nanti anak kulit sensitif. x perlu risau kot, Basic H kan ada.. tiap2 kali mandi letak setitik, kulit elok, demam pon x dtg dkt. stakat ni Alhamdulillah 1st time baby demam masa dia umur 8 bulan. Panas sgt bdn.. lepas berendam dalam air Basic H, dgn izin Allah turun suhu dia.. syukur sgt.. skrg si kecik ni suka try minum Ribena + ESP yang saya buat untuk husband.. Husband pon dah wajib minum ESP malam2, dia cakap pergi keje nanti x penat mcm sblm ni.. Yg penting 1 canister tu tahan 2 bulan walaupun 2 orang minum tiap2 hari.. InsyaALLAH nak amek Meal Shake pulak utk baby sebab ada offer bulan ni"




Ini merupakan supplement yang Puan Nurhafiza Zahari amalkan :

ESP

Basic-H


Alhamdulillah,dengan izin ALLAH,suhu badan baby turun selepas direndam dengan Basic-H..Dan kulit baby pula semakin putih setelah ibunya mengamalkan pengambilan ESP..ESP mempunyai banyak khasiat antaranya mencerahkan kulit,menjadikan kulit semakin gebu,memekatkan susu ibu,mengurangkan berat badan dan banyak lagi.

Ramai yang telah mengalami perubahan positif setelah mengamalkan supplement Shaklee ini,anda bila lagi? :)

SID 892528
Sms/Whatsapp 01112909545

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik