Monday, 17 June 2013

< TESTIMONI > Supplement Kecantikan ESP , ALFALFA , ZINC , VITA E & GLA COMPLEX


"Salam,
Dah lama nk share tapi tak tershare2 so hari ni amik masa jap nk share..testimoni diri sendiri ...dulu kulit muka sangat2 la berminyak,kusam,jerawat kecik2 tumbuh kat dahi,alergi seafood,keputihan..uhh tensen masa tu...lepas amalkan pengambilan ALFALFA,ZINC COMPLEX,VITA E, GLA COMPLEX dan ESP ramai pulak yang puji kulit muka nampak seri lain macam...dan masalah keputihan, jerawat, kulit kusam dan berminyak hilang...dan alergi pada seafood dh takde..yeayy sangat2 hepi... tq Nor Farizan Mazlan sebab kenalkan saya pada produk shaklee ni...i love shaklee "
Sharing is caring "



-Iam JazZs-

Alhamdulillah, dengan izin Allah SWT ,masalah beliau semakin pulih,malah semakin ramai yang memuji dengan perubahan yang di alaminya..Yelah,siapa tak suka,muka cantik,parut jerawat hilang,allergi dah semakin pulih ,masalah keputihan  , kulit kusam , muka berminyak semuanya dah hilang :)

Ni antara supplement yang beliau amalkan :







INFO & ORDER : 
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 0136950675




No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik