Thursday, 4 July 2013

Testimoni Nutriwhite Softener VS SKII's Miracle Water

Assalamualaikum semua..buat apa? Harini eyda nak share testimoni kawan eyda,merangkap adik beradik dalam Shaklee Maria Haji Abas :). Dia telah berkongsi tentang pengalamannye menggunakan produk kecantikan NUTRIWHITE SOFTENER  dari Shaklee.

Hasilnya sangat mengkagumkan berbanding dengan penggunannya terhadap SKII's Miracle Water yang mana harganya jauh lebih mahal berbanding dengan NUTRIWHITE SOFTENER ini :)

Jom kita lihat testimoninya :)

Nutriwhite Softener VS SK-II

"Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite. 

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII's Miracle Water. Yg ni terpengaruh dgn kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yg tak perasan?)

Bulan Mei yg lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result: 


Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung utk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yg try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yg sesuai dengan kami. Anda bagaimana?"


************************************************

FULL SET NUTRIWHITE


Wah result yang sungguh memberangsangkan bukan?Alhamdulillah memang terbukti produk-produk Shaklee ini sangatla bagus :) Harganya pula tidaklah semahal produk-produk di luar sana..sangat berpatutan dengan tempoh penggunaannya :) Tak percaya??Boleh cuba sendiri

Untuk mendapatkan produk-produk istimewa Shaklee dengan harga yang terbaik boleh hubungi eyda di :

INFO & ORDER :
Shaklee Independent Distributor
ID 892528
Sms/whatsapp 01112909545

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik