Sunday, 16 March 2014

Shaklee Collagen Powder - Collagen Terbaik Abad Ini !

Assalamualaikum semua..Harini nak share tentang produk HOT Shaklee iaitu - Shaklee Collagen Powder - Most Superb Collagen Ever !

Jom luangkan masa sebentar baca dan lihat kebaikan serta testimoni-testimoni customer yang telah consume produk HOT ini :)





☆☆ Mengapa Shaklee Collagen Powder Adalah Produk Collagen Terbaik? ☆☆

( KOLAGEN DARIPADA SISIK IKAN MERAH )


》》Sumber Kolagen Terbaik - Ikan merah hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m, dibawah keadaan lautan yang bertekanan tinggi, adalah mustahil bagi ikan biasa untuk hidup.Ia terdiri daripada Shaklee RSS (red snapper scale) atau pun dipanggil sebagai sisik ikan merah. 

》》Ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20 pounds, bertelur dan hisup dengan bebas di dalam lautan dalam - menjadikan ia sumber kolagen terbaik (mengekalkan kelembapan kulit) dan elastik (mengekalkan keanjalan kulit - boleh melantun apabila dicubit).

》》Kepaduan sel yang sangat tinggi.Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan.

》》Jisim molekul yang sangat rendah - menyerap dengan mudah dan berkesan di dalam badan kita.

》》 Kajian telah membuktikan bahawa Shaklee Collagen Powder terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah serta menghilangkan kedutan.

》》 Hanya selepas penggunaan selama 8 minggu sahaja, kulit menjadi lebih baik, anjal, gebu dan cantik!





☆☆ Kesan dan Faedah Shaklee Collagen Powder ☆☆

• Melembabkan kulit sehingga 90%.

• Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%.

• Meningkatkan penampilan keseluruhan sehingga 71%.

• Melembutkan dan melicinkan kulit sehingga 69%.

• Mengekalkan mekap anda sehingga 60%.

• Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%.

• Menebalkan rambut sehingga 54%.

• Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%.

• Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%.



## TESTIMONI SCP





Anda2 yang rasa kulit muka kurang bermaya,tak berapa nak gebus,ada masalah jeragat,tona kulit tidak sekata,kendur & ada garis2 kedutan..Sangat2lah digalakkan mengambil SCP ni. Kerana ianya dijamin akan memberikan hasil yang menakjubkan..

Kebanyakan testimoni yg Eyda dapat..hasil setelah mengambil 5sachet SCP ni pun dah nampak hasilnya ! Sangat menakjubkan bukan??

Cuba kalau kita lihat hasil setelah 8minggu??Mesti lagi menarik!

Jom sesiapa yang nak try SCP ni mehle pm Eyda...Sesuai untuk bakal raja sehari,Individu yg mementingkan kecantikan,dan semualah! Sape yang taknak cantik kan??

1kotak = 15sachet = RM298

Yang nak try SCP dengan HARGA BERBALOI + MAMPU MILIK dipersilakan sms/whatsapp/pm Eyda dijamin puas hati

FB : Eyda Sukiman
Sms/whatsapp : 01112909545

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik