Tuesday, 8 September 2015

Giveaway 1.0 Missdae


Hi travellers sekalian! This is my first time doing a giveaway.


Jadi harapnya ada yang sudi join lahhh..


First Prize will win :

1 ticket to enjoy the activities in Tadom Hill Resort 



Second prize will win :


1 ticket to The Shore Malacca


Saguhati:


Features blog in bloglist.

How to join ?


1. Follow blog ni.

2. Buat entry pasal this giveaway bertajuk"Giveaway 1.0 Missdae" dan letak banner di atas di dalam post korang.


3. Like Missdae's page :


Facebook Missdae


3. Follow Missdae's Instagram

@cheapskatetraveller


5. Copy this link and paste it into your blog


6. Akhir sekali, tinggalkan :

URL link entry blog anda serta account Instagram anda di ruangan komen di bawah bagi tujuan nak blogwalking serta check cukup syarat tak. :)


GOOD LUCK!

*Giveaway automatic terbatal sekiranya penyertaan di bawah 100 orang. Jadi, mainkan peranan anda dan bagitahu satu duniaaaa. hehe.

******************************************

Wah bestkan hadiahnya ? Sangat menerujakan ! Hehe jom sama-sama kita join.Selain tu dapat kita berblogwalking,tambah kenalan dan eratkan silaturrahim antara bloggers 

Kalau korang nak join just follow the step di atas okay ! 

17 comments:

  1. Thank youu soo much for joining and supporting. Semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  2. Sama-sama ! In shaa Allah..thank you atas doanya.Salam perkenalan 😊

    ReplyDelete
  3. gd luck..singgah dr GA yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari GA yang sama....semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    ReplyDelete
  5. Terima Kasih sudi datang sini.Good Luck juga ! 💐

    ReplyDelete
  6. jalan jalan singgah sini . nysa dari GA yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah sini ! Jemput follow Eyda 😄 good luck juga ! Salam perkenalan

      Delete
  7. singgah bls kunjungan.thanx dtg singgah blog sy..goodluck ye :)

    ReplyDelete
  8. DARI GA YANG SAMA > http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    ReplyDelete
  9. DARI GA YANG SAMA > http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

    ReplyDelete

 
Images by Freepik