Friday, 11 September 2015

Giveaway " BROOCH Mini Giveaway " by Cinta Itu Indah

Assalamualaikum  Salam Jumaat buat semua. Jom semua Eyda nak ajak korang join giveaway yang dianjurkan oleh empunya blogger Cinta Itu Indah . Sambil - sambil tu boleh kita sama-sama berblogwalking dan berkenalan antara 1sama lain .

Sayaratnya senang sahaja .



1. Buat tajuk " BROOCH Mini Giveaway".
2. Copy banner ni dan backlink kan ke blog ni.
3. Follow blog ni.
4. Like page "Cinta Itu Indah".
5. Publish dan letakkan link ke kotak komen ye.

Mudahkan? Harap jujur dan seikhlas hati la ye ikut syarat tu. Sebab saya pun jujur dan seikhlas hati nak beri brooch tu pada kawan-kawan. :)

DALAM PERANCANGAN SAYA NAK BERI 10SET BROOCH KEPADA 10BLOGGERS.

Tarikh bermula harini ye. 06 september 2015


Tarikh tamat 22 september 2015

Pilihan

v
 v
 v

Kalau ada yang nak follow wechat pun boleh.

>> Syamimi_Saad88

Nak follow instagram? just search

>> khadijahwardrobe_nsms

Ok.. kalau ada yang nak ORDER terus, boleh whatsApp saya ye. 011-24181178 :)

******************************************

Apa lagi jom ramai - ramai kita join 

3 comments:

  1. Goo luck Eyda. Akak pun join :)

    http://vitaminkesihatansejagat.blogspot.my/2015/09/brooch-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq akak ! Good Luck jugak buat akak 😘😘

      Delete

 
Images by Freepik