Friday, 11 September 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Assalamualaikum ! Jom kawan-kawan Eyda nak ajak korang join giveaway best from blogger MKHAI.com

3 Syarat-syarat wajib :

- WAJIB FOLLOW MKHAI.com

- WAJIB LIKE Fan Page MKHAI -->


- WAJIB FOLLOW Instagram MKHAI

1st) Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015 "

2nd) Letak banner ni dengan backlink entry nih macam dekat bawah ni :




3rd) Type entry mengenai pengalaman pertama korang masa berblogging dulu tidak lebih dari 100 patah perkataan bermula dengan " Pengalaman pertama saya..."

******************************************


"Pengalaman pertama Eyda start blogging awal tahun 2013.Masa tu baru join bisnes Shaklee,so time tu kitorang SID yang baru join ni digalakkan ada blog sendiri untuk memberikan info-info & maklumat mengenai kesihatan,produk-produk Shaklee.Now alhamdulillah dah masuk tahun ke2 berblogging dan memang sepenuhnya online bisnes dan jana pendapatan through blog.Memang best berblogging ni sebab dapat jumpa RAMAI KAWAN alam maya !  Sambil2 tu bertukar-tukar pandangan,saling support antara satu sama lain ! ".

4th) Tag 5 kawan atau lebih untuk join giveaway nih..

10 List friend Eyda nak ajak join giveaway best nih !

 Ainniah.Com

 Ms. Kejupenyet

 Kak Gojes

 Eina Md Ali

 MiaLiana

 Nadiah Suhaidi

 Miss Dae

 Aeinna Musa

 Ibu Noey

 Cekgu Norazimah 

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015

Hadiah Menarik Menanti Anda !

RM200

Macam mana nak menang ?

Entry yang menarik dan Traffic Sources yang paling banyak

&

make sure follow syarat wajib di atas tu..hehehe..and may the best wins..apa tunggu lagi ? #kipidap #dongibab gaiss and girlls..

5 comments:

  1. good luck eyda.
    tQ tag ain utk join. InsyaAllah Ain join nanti :)

    ReplyDelete
  2. goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  3. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete

 
Images by Freepik