Tuesday, 1 September 2015

Hello September !

Assalamualaikum..Alhamdulillah..Alhamdulillah..Masih diberi peluang oleh Allah SWT untuk menghirup udara dibumi pinjaman Allah ini 😊.Pejam celik pejam celik dah pun masuk bulan September untuk tahun 2015 kan? Sekejap je masa berlalu 😊 dan alhamdulillah settle closing bulan Ogos dengan jayanya 👍.


Dah masuk bulan baru ni mestilah ada promo item yang baru.Tahu tak apa promo bulan ni? Eyda pun suka sangat dengan promo item bulan ni sebab item ni memang HOT ITEM sepanjang masa.Laris sepanjang tahun ! Hehe..

Promo bulan ini ialah Esp Shaklee dan Vitalea For Children.Seperti yang anda tahu,Esp Shaklee ni ada dalam kebanyakan set-set kesihatan Shaklee.Untung tau bulan ni.Dahla harga murah ! Kalau anda borong 1set Esp Shaklee ni,anda akan dapat FREE MEMBERSHIP bernilai RM80 + FREE VITALEA (Multivitamin) sebotol yang mana harganya hampir RM100 ! Dahtu pulak dapat Cashback on the next month.Untungke untung? Mestilah untung !


Jom kita review sikit apa istimewanya Esp Shaklee dan Vitalea For Children ni 😊.


1) Esp Shaklee

- Kulit jadi lebih anjal dan gebu
- Banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
- Non gmo soy (soya semulajadi)
- Pudarkan parut
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
- Kulit jadi lebih tegang dan sihat
- Menghalang penyakit batu karang
- Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
- Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
- Elakkan kencing manis
- Kuatkan ingatan memori
- Sembuhkan luka
- Melindungi dan menjaga rahim
- Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
- Mengurangkan risiko kanser payudara
- Menyokong sistem imunisasi badan
- Mengandungi sumber protein yang lengkap
- Melegakan masalah gastrik.


2) Vitalea For Children


- Kesihatan menyeluruh anak-anak yang picky eater,selalu demam,sakit,batuk dan selsema.
- Meningkatkan sistem imun badan anak-anak.
- Membekalkan keperluan nutrisi badan anak-anak yang kurang makan sayuran,buahan dan makanan berkhasiat.
- Sumber multivitamin terbaik buat anak.
- Untuk kesihatan tulang,gigi dan kulit anak-anak. .


Sekiranya anda berminat nak mencuba mana-mana promo item bulan ini atau produk Shaklee lain dengan harga dan konsultasi istimewa jangan lupa dan jangan segan hubungi Eyda okey ! 😘



3 comments:

  1. Promo yang bes ni bagi sesiapa yg x dpt 50% bulan lepas..leh grab utk bulan ni plak :)

    ReplyDelete
  2. Comey nya Eyda poster promo tu, Eyda edit guna apa?

    ReplyDelete

 
Images by Freepik