Tuesday, 1 September 2015

Koleksi Testimoni Esp Shaklee



Assalamualaikum semua.Sempena promosi Esp Shaklee bulan ini, Eyda nak kongsikan dengan anda semua testimoni-testimoni pengguna yang pernah consume Esp Shaklee .

Kalau nak ikutkan memang berpuluh ribu testimoni Esp Shaklee ni, tapi Eyda masukkan beberapa sahaja untuk tatapan anda . Hot item memang tak payah banyak cakap, anda lihatlah sendiri .






























Puan Wan Shazlin

" Malu sebenarnya nak tunjuk gambar dulu2. Mmg x de pun gambar dulu2 kt hp ni. Semua kt kg. Hehehe... Nak amik gambar pun malu. Bila letak tangan kt muka, tangan lagi cerah dr muka. Punyala teruk dulu2.

Masalah kulit berjerawat since teenager lagi. Parut jerawat mmg tebal. Kena pakai concealer la foundation la. Nak cover. Mcm2 cara try. Termasukla jumpa pakar kulit. Telan antibiotik. Buat treatment tu treatment ni. Keje pun biasa2 je. Hbis duit kat muka je.

Lps try product Shaklee ni baru la nampak effect. Tu pun malas lagi nak bancuh ESP. Amik time promo je 1 tong. Yg lain jual. Hehehe... Punya la malas nak bancuh. Sanggup jual. Hehehe...
Lps tgk ramai org makin cantik dgn ESP ni, dah jadi rajin dah bancuh ESP ni. Hehehe... Semangat berkobar2. Nak cantik punya pasal. Nak jualkan mestila cantik. Baru la senang nak attract customer.

Breakfast je mesti amik ESP. Dah jimat dah duit sarapan. Nampak ketara perubahan. Kulit makin cerah. This time mmg takkan miss dah ESP ni. Kalau boleh setiap masa nak minum.

Dulu malas skrg dah rajin bancuh ESP. Hehehe... "




Puan Mariani Md Isa

" Assalammualaikum  wbt

Mungkin pada korang gambar ni tak banyak beza..ini adalah gambar original tak guna camera 360 / beauty camera..

Saya stat makan Esp since 2013 lagi..masa tu saya ada masalah kulit kusam dan ada timbul  biji putih kat tepi mata serta pori2  besar...dulu cakap jela  produk  ape semua saya akan cuba..

Lepas saya kenal dengan Esp ni memang  terus jatuh  cinta  sebab apa..suami orang pertama tegur  muka umi nampak cerah..ade ape2 ke katanya...ingat lagi masa tu...bila saya bagi tahu minum esp dia pun memang nak sangat untuk tambah berat badan dan nak kan tenaga berpanjangan

Lepas suami puji tu saya memang konsisten  sampai sekarang tahun ke tiga minum esp..Protein sangat penting dalam kehidupan  seharian kita tau..nak makan ikan hari2 memang  kadang tak sempat...jadi saya teruskan minum esp...perasan bintik-bintik hitam kat hidung semakin berkurangan

Terima Kasih Shaklee
I Love  Esp "




Puan Azu Naurah

" KESAN SOYA GMO dan Non-GMO

Dulu semasa mengandungkan zulfa, saya minum soya setiap hari.

Disebabkan tidak tahu kesan akibat pengambilan soya GMO yang terlalu banyak, maka anak saya yang pertama mendapat alergi pada kulitnya.

Bila kena gigit nyamuk atau luka2 kecil, lambat sangat nak baik. Terlalu banyak parut pada tangan dan kakinya.

Untuk pulihkan lukanya, saya mandikan dia dengan beberapa titik basic H dan sapu Herbal Blend selepas mandi.

Semasa mengandungkan anak yang kedua dan ketiga, saya tidak lagi minum soya setiap hari walaupun pada masa itu saya tidak tahu tentang kesan pengambilan soya GMO.

Kini, anak yang ketiga masih menyusu badan dan saya peminum tegar soya non-GMO iaitu ESP.

Alhamdulillah kulitnya tidak bermasalah malah lebih cerah dan gebu.
Terima kasih kepada Shaklee kerana menyediakan produk terbaik yang diterima ramai. "




Norliana Mohd Halil

" Assalammualikum 
Ini kisah saya mula2 jatuh cinta dengan ESP.
Memula saya cuba set family wellness  tanpa ESP.. saya start ambik ESP march 2014. Saya ambik sebab nk tambah tenaga je sbb selalu lesu n ngantuk2 kat office.. saya ambik waktu pagi seblm pergi keja.. tak pikir pun pasal  kulit masa tu.. pastu saya ada la add on herb-lax, alfalfa utk lawas.. tapi ESP mmng tak penah skip.. baru perasan mmng tak penah skip langsung.. mula la kwn2 office pun tegur.. kulit saya makin glowing.. hihi parut jerawat pun makin pudar.. yang penting pori2 makin mengecil dn skrg dh tutup hbs dah.. tona sekata.. makin anjal, gebu dan mulus.. baru2 ni en.somi tegur.. eh kulit awak makin putih dan licin.. jerawat pun hilang dah.. fuh.. rasa terawang2 bila en.somi puji.. hihi.. TU LA SEBB NYA SAYA CINTA SANGAT ESP SHAKLEE ni..."




Suri Suhaili MY

" Masa kecil dulu saya pernah demam dan minum soya.Kebetulannya lepas minum soya tu terus muntahkan segala isi perut. Sejak haritu memang tak sentuh air soya ni. Tengok orang lain minum sedap je.Tapi saya memang tak boleh minum. Bukan minum je, bau pun tak lalu.

Mula-mula consume Shaklee, saya tak ambil pun ESP. Sebab SOYA kan.

Sampailah masa promo ESP Mac 2014. Itulah detik permulaan kisah saya dan ESP yang ohsem ni. Itulah kali pertama saya minum minuman berunsurkan soya setelah 21 tahun berlalu. Sekali hirup, ehh sedap pulak. Masa tu bancuh dengan susu Dutch Lady. Sedap sangat.

Dan sampai sekarang saya terus konsisten minum ESP Soy Protein ni. Kesan paling best saya dapat dengan minum ESP ni ialah berat turun. Sejak kahwin tak pernah turun berat walaupun tak makan banyak, ESP buat saya rasa kenyang.Minum ESP pagi, saya boleh tahan rasa lapar dan kekal bertenaga sehingga tengahari.

Memang jatuh cinta habis dengan ESP ni. Sekarang ni minum plain je pun dah boleh. Yeayyyy.Rasa plain tu lagi sedap berbanding campurkan dengan minuman lain.

Rugi siapa tak cuba ESP. walaupun anda bukan peminum soya..insyaallah..bila anda minum ESP..pasti jatuh hati :) "


Puan Zaiton Hamid

" Kisah Cinta Saya Dengan ESP Shaklee

Semuanya bermuala pada tahun 2009 saya diuji kehilangan dua putera lelaki kembar,seorang meninggal dalam perut ketika kandungan 7 bln++++ (tidak dikeluarkan),seorang lagi dipaksa kluar selepas kuman yang meninggal dah merebak ke baby satu lagi dan tubuh saya....

Kesan daripada peristiwa ini, saya menghadapi masalah lupa ingatan dan lemah seluruh badan (selalu penat & letih). Pernah satu tahap saya tak dapat mengenal orang yang hampir dengan saya seperti suami n anak2 ( untuk seketika selps tu ok balik),jika jumpa org saya perlukan masa untuk fikir siapa yg sedg bersembg dengan saya dan berusaha utk ingat...

Tahun 2013 keadaan ingatan saya semakin membimbangkan bila saya  lupa nak buat apa semasa  traffic light merah bertukar hijau.....Alhamdulillah anak2 memahami dan mengajar apa yg saya perlu buat...keadaan ini berlaku beberapa minit tapi sungguh membahayakan nyawa saya n anak2.

Oktober 2013 saya berkenalan dengan SHAKLEE....DISEMBER 2013 saya mula minum ESP dan makan OMEGA GUARD SHAKLEE...

Selepasa sebulan saya minum ESP n  makan OMEGA saya mula rasa perubahan di mana ingatan saya dah kembali sedikit demi sedikit......saya konsisten ambik ESP dalam 4 tin lebih sepanjang tahun 2014 Alhamdulillah ingatan saya dah kembali hampir 85% saya dah mula ingat nama dan muka orang,semua ini berlaku secara tidak langsung...... Dr Hospital Selayang yang merawat saya mengatakan saya mengidap penyakit Pra Amnesia (penyakit lupa). Alhamdulillah selepas saya konsisten  MENGAMALKAN ESP hidup saya kembali ceria dan tidak lupa lagi walaupun tidak 100%. "




Surianie Samsudin

" Tiada kata sehebat esp shaklee...

Berat semasa hamil sehingga 80kg dapat saya turunkan sehingga 45kg..

Kulit yg kusam dapat saya baiki dengan minum esp...

Badan yg sering letih..kini kembali bertenaga selepas minum.esp...

Sya yang kerap cuti sakit di.pejabat..kini selalu ada disemua acara pejabat..

Kalau dulu saya nie seorang yang berkulit gelap..saya dapat  cantikkan kulit saya dgn minum dan bermasker esp..

Kalau rambut saya dulu yang botak sampai suami mengomel...kini saya buatkan suami suka mengusap rambut saya dna berkata " cantik rambut ayang"

Kalau dulu lepas saya accident,lutu tak mampu nak bersujud ketika solat,kini mampu untuk berlutut lamanya..

Sebab itu saya CINTA ESP
SEBAB ITU SAYA SAYANG ESP
SEBAB ITU SAYA TK BOLEH PISAH DGN ESP

KERNA ESP HIDUP SAYA BERUBAH..."




Marissa Ezreen Esa

" Saya dlu start kenal Shaklee sebab makan full breastfeeding set. Mulanya memang utk tujuan breastfeeding, nak ada tenaga dan nak susu banyak... Saya dari sebelum kawen lg memang ada masalah kulit yang teruk. Selalu naik jerawat kat area pipi dan dagu.. pastu jerawat tu xnak reda, so nampak la seketul jerawat tempek kat muka. Sebelum jadi SID xtahu pon ESP ni boleh buat muka kita cantik dan gebu.. lepas dah jadi SID baru buat research sendiri dan tau apa fungsi ESP ni.. Memang nampak sangat beza pada muka saya, kulit dah makin gebu, jerawat pon xde, kalau ada pon time period dan lepas bbrp hari dah surut jerawat tanpa bekas. Camana la xjatuh cinta dengan ESP  ni? 1 tong memberi EFFECT yang sangat banyak. Boleh buat badan bertenaga, susu badan meriah dan kulit pon cantek!! "




MizCt Ct

" Assalamualaikum semua ;)
Meriah nya testimoni dgn ESP PROTEIN SHAKLEE ni ★★★★
Suka sbb byk manfaat dr Esp Protein ni. ...ct pun nak share pengalaman bila kita konsisten dgn ESP PROTEIN SHAKLEE ni♥♥♥♥♥

Setahun konsisten dgn ESP PROTEIN ni.....
Tujuan minum utk elakkn dr kene gastric sbb time keje tak MENENTU. ..selalu kene skip makan :(
Alhamdulillah,  skrg no more gastric ;) ;)
Tapi kita kene percaya la n amalkn pemakanan yg betul n sihat;)
Alang2 gastric pun dah kurang, amek alfalfa sekali utk kurangkn simptom RESDUNG. ..
Sekali lagi, Alhamdulillah. ..resdung yg DOKTOR kata dah teruk smp kene buat surgery, 90% improved ;);)
Yg paling best, berat badan ct from 63kg-58kg , awesome!!!!!!
Ni gabungan Esp Protein n Alfalfa ;)

Terus buat keputusan jadi ahli ;) tq so much ummi ku Siti Khadhijah Ibrahim sbb perkenal kn shaklee ;)
N now tambah kan lagi SR VIT C SHAKLEE ;)
Lihat je la hasil kulit ku, awwww ;) :)

Best kan;);)
Pada sape yg tak try lagi ESP PROTEIN SHAKLEE NI,  cepat2 la try ;)
Tak rugi, malah byk sgt manfaat nya ;) "




Nurhidayah Musa

" Sy pun nak share lagi tentang ESP.. Memang seperti cerita sebelumnya saya minum ESP untuk milk booster.. kulit memang jadi cantik da lembap..
Setiap pagi saya akan minum ESP tanpa miss.. Satu hari saya pergi berjumpa dengan rakan2 university sy mereka nyatakan yang saya sangat berbeza daripada saya yang dulu.. saya tidak kelihatan seperti ibu beranak 1 tetapi nampk seperti anak dara.. berat saya sebelum mengandung adalah 65kg.. Alhamdulillah selepas bersalin mula ambil ESP, berat saya kini 54kg.. Dengan ESP, berat badan saya tetap maintain walaupun saya makan dalam kuantiti yang banyak.. itulah sebab kenapa saya benar2 jatuh cinta dengan ESP..
Jom saya belanja 1 gambar.."




Norazreen Alias

" " Suamiku Encik ESP "     

Kenapa sy CINTAKAN ESP? ♥♥

TESTIMONI DIRI SENDIRI   [ Shaklee Success Story ]

Jangan ingat, pengedar Shaklee jual Shaklee suka2 ja.. Tanpa mencuba sendiri dulu..
Sebenarnya ada kisah di sebaliknya yg menyebabkan kitorang 'Fall in Love with Shaklee'..

This is my story~~

Nampak tak kulit sy kat gambar sebelum tu.. 

✅ Kusam
✅ Berjerawat
✅ Tona Kulit Tak Sekata
✅ Parut Jerawat
✅ Liang Pori yg Besar
✅ Berminyak
✅ Bibir Pucat

Semua ni punca drpd salah guna produk.. Dan sy dulu memang suka tukar2 produk.. Sampai pernah guna produk harga cecah rm400 lebih.. Huhuhu

Menyesal sangat masa tu.. Mula2 cantik, halus gebu ja kulit.. Nampak kemerah-merahan.. Once dah stop guna.. Hahh, ambik kau! Habis teruk efeknya kat muka.. Dulu sy tak berapa minat mau jaga kecantikan dalaman sebab takut mau makan ini itu..

Pastu, dah stop guna produk yg ada bahan terlarang tu.. Resdung pulak dah buat hal.. Makin menjadi2 la jerawat kat muka.. Tapi, syukur tak teruk sangat sebab sy rajin buat rawatan resdung yg asap2 tu..

Lumrah perempuan suka CANTIK.. Konon mau yakin diri la bila selfie.. Haha..
* alasan tak logik * 

Then, cari2 la cara yg berkesan untuk masalah kulit sy sekaligus rawat resdung sy.. Setiap kali taip kat google, mesti yg keluar dulu.. "Set Cantik Shaklee"
Nampak tak, betapa famous Shaklee ni..

Mula2, tak berkenan langsung.. Sebab supplement.. Kan sy tak berani kalau makan2 ni..
Tapi, bila dah balik2 keluar Shaklee jugak..
Start tengok testimoni2 kat google.. Berlambak wehh..
Mustahil tak berkesan kalau testimoni dah berlambak

Dengan izin Allah, di bukakan la pintu hati ni untuk try Shaklee.. 
Kalau belum try, belum tau kan..

Shaklee dah ada di tangan.. Guna2 sampai ke hari ni..
Woww!! Amazing.. I got my #ShakleeEffect..
Perubahan ketara betul..

 Jerawat Berkurangan
 Pori2 Makin Kecil
 Kulit Makin Cerah
 Tona Kulit Sekata
 Kulit Kurang Berminyak
 Parut Jerawat Makin Pudar
 Bibir Kembali Kemerah-Merahan
 Bonus! Resdung Berkurangan

So, this is my #ShakleeEffect.. Sy antara pengguna yg berpuas hati dan paling penting dah jadi Shaklee Extreme Lover.. Sy jugak ahli berdaftar Shaklee sekarang..

Rahsia saya?

Of coz la ESP!!  Qu Puteh kami..  

Dan add on with :

Vitamin C
Vitamin E
Vitamin B Complex
Skincare set Enfuselle "




Intan Baizura Abdul Rahman

" Nak gak share lainla manfaat yang saya dapat dari ESP.. tak bley tahan tgk nanny Lia UmmiIrfan tempek muka kat sini..hikhikhik

Bermula dengan set slimming.. Add on ESP utk tahan lapar.. dapat pulak pakej yang lain uols.. sape  tak teruja.. kurus dapat.. kulit yang dulu kusam, kelam, mata panda, muka tembam, skang tidak lagi..
Yyyaaahhhuu.. yyyaaabebda bbbeedduu..
Dalam masa setahun je uols.. ketara sangat perubahannya.. Yang lagi best.. hubby suka sapu2..gosokkan tangan dia pada lengan iols tau.. sebab dia kata halus jerk.. lembab jerk.. tulang kering yang dedulu kalau tergarit dah putih sbb masalah kekeringan.. skang dah takde tau.. nampak tegang uols.. tapi kulit tetap sihat..
Hhaa.. yang tu tak bley tunjuk gamba naa.. sebab iols sayang suami iols.. hikhikhik "


Ain Rahman

" Serius. Saya memang fikir negatif ttg ESP ni. Bagi saya, ESP Shaklee ni best sangat ke?? Pergi mana2 pun semua orang duk cita pasal ESP. Saya jadi rimas. Sampai la satu hari thn 2012, ofismate suruh saya test minum ESP. Saya terus minum sebab nak tahu best sangat ke rasanya. Sumpah sedap! Lagi2 bila ofismate ckp boleh kurangkan gastrik. Saya mmg pesakit tegar gastrik. Zmn sekolah dulu sampai tahap pengsan. Dan lagi best masa kat Uitm sampai kena admit sebab gastrik teruk. Lembik. Alhamdulillah, gastrik saya makin kurang lepas minum ESP. Saya minum 2 kali sehari. Tanggapan negatif saya mula hilang. Paling best parut jerawat pun hilang. Badan pun tak rasa letih. Sejak saat itu, cinta saya kpd encik ESP semakin mendalam. Tak mampu diungkapkan dgn kata2. Sekali cuba, bahagia selamanya :D <3 "




Mike Has

" ESP BUATKULIT CANTIK WALAUPUN TANPA MAKE UP

Hari-hari memang teruja melihat kesan ESP ke atas tubuh badan yang ️alhamdulellah sihat & kulit seakan kembali remaja. Asid Amino yang terdapat di dalam ESP benar benar membina semula structure kulit bagi wanita/lelakiyang sudah berusia. Ianya sangat mengenyangkan & penuh vitamin nutrients untuk tubuh badan yang anggun & sihat dengan syarat amalkan dengan discipline setiap selepas subuh sebagai breakfast di pagi hari. 2-3 scoops. Minuman yang enak nie bukan sahaja mengembirakan anda tapi juga tubuh & tersenyum riang kerana menerima nutrients yang hebat. Inshallah

Pix without makeup after solah fajr "


Nurul Ibtisam Yaacob

" KISAH <3 SAYA & ESP | Saya kalau mengandung memang tak sah kalau tak naik berat badan 20kg ngeh ngeh ngeh... (Masa mengandungkan Anas jer tak sampai 20kg sebab Anas keluar awal, dan tak sampai 40 minggu, tapi berat almost 20kg jugak hehehe...) After bersalin kan Asma' penghujung 2013, berat mengadung yang asal 20kg, hilang 10kg. Semasa berpantang, saya amalkan set hamil + burn fat Shaklee (Kali pertama cuba. Anak-anak sebelum ni waktu tu belum kenal Shaklee hoho!) So, tinggal lagi 10kg dalam badan. Habis pantang, lagi 5kg burn. So lagi 5kg dalam badan. Saya konsisten breakfast dengan ESP. Serius kenyang. Tak rasa lapar sepanjang pagi. Dan jika busy tahap gaban sekalipun memang kadang-kadang tak sedar terlajak sampai ke petang. Sedar-sedar "eh, aku tak makan lagi hari ni. Minum ESP jer tadi pagi. Wooowwww!" At the same time, saya makan jugak alfalfa untuk detox dan burn fat dengan lecithin dan omega. Alhamdulillah, berat dah kembali kepada berat asal dan makin menghampiri ke berat zaman bujang dulu-dulu. Hikhikhikhik... Jeles tak kawan-kawan? "




Siti Rahayu

" Saya sedih...sebab sayalah orang yang paling lambat dapat manfaat ESP... sebab semua kebaikan dan kelebihan ESP Soy semuaaaaaa dapat kat baby mamayu... tengok lahhh... dia jer yang GEBU GEBAS... semua orang geram tengok dia... dah mcm gugurl..padahal boboy.... mamayu jer masih kusam-kusam...tp, ada jugak kelebihan yang mamayu dapat walau tak segebus dak bam-bam nie...Alhamdulillah, masa pantang tetap BERTENAGA, TAK SEMBELIT.. TUMIT TAK MEREKAH.. PARUT JERAWAT KAT MUKA SLOW-SLOW DAH HILANG..  gara-gara konsisten ESP sejak trimester ker 3.. WALAUPUN, mamayu lambat sikit kenal ESP.. masa mula2 ambil ESP mmg niat nak full breastfeed baby... ramai yang kata produk shaklee bagus.... takder la niat nak cantik ker apa..niat satu jer... NAK SIHAT...NAK SIHAT... NAK FULL BREASTFEED anakanda..... Oh!!! memang sangat owsem... lagi owsem bila amik dengan full set hamil...lepas tu JIMAT lak tu sampai boleh consume masa pantang... semata2 niat untuk si kecil.... lepas lahirkan dia... dapat simpan ebm penuh freezer... orang yang datang melawat mamayu pon jeles tengok "awat susu banyak sangat? baru 5 ari pantang... hihi.... Dalam hati syukur sangat... Alhamdulillah..berbaloi consume shaklee rupanya... lagi berbaloi sbb mamayu memang konsisten n berdisiplin... dapat baby gebu gebas... baik lak tu... tak meragam... lepas breastfeed..dah kenyang terus tidur... bangun tidur pon x pernah nangis..  sekarang ni, mamayu pregnent lagi... tak sabar nak bg adik abam gebu gebas mcm dia... InsyaAllah..semoga Allah permudahkan....  Terima kasih dan syukran kerana Allah pertemukan mamayu dengan produk Owsem Shaklee...  ^_^ "


Ida Chalo

" Kalau orang lain cerita pasal kulit gebu, susu banyak, masalah gastrik dan tumit merekah. Saya pula nk share mcmmna suami bole naik berat badan dengan ESP.

Berat suami saya 55kg tinggi 175cm. Bertahun2 dah kot berat mcm tu. dari zaman bujang dan kahwin berat sekitar 54-56kg.

Pernah amal minum weightgain. Amal dalam 5-6bulan juga. Naik 1-2kg pastu turun balik g 55kg. Lepas tu try produk H****L*** habis juga 2k ambik pakej tuk program 6bulan xsilap. Naik berat berapa kilo ntah tak ingat, lepas tu masuk bulan puasa. Turun balik g 55kg.hahah.. hai2 bye2 je kot 2K tu..T_T.

Bila kenal shaklee, saya pksa suami makan sekali. Siang hari dia ambik B Kom, Vit c dan Zink. Malam minum susu plus 1sudu ESP sebelum tido.

Sejak amalkan rutin 1sudu esp setiap malam sebelum tido, setiap kali g klinik cek anak sakit ker apa ker, suami akan curi2 g timbg berat. Alhamdulillah berat slow2 naik.. sekarang berat dah menten 66kg. Cukup hensem dah kot dengan ketinggian dia.heheh..

sebab tu saya sayanng sangat dengan ESP!! "


Salasiah Salleh

" Perubahan yang Sal rasa sejak ambil ESP ialah badan jadi lebih bertenaga, kalau tak, bila tengahari je memang dah lemau..asyik ngantuk je macam tak cukup tidur..kalau Sal puasa, Sal memang sahur dengan ESP je…badan tak ada rasa lesu pun sepanjang hari..macam biasa je.

Keduanya, susu untuk anak lebih pekat dan nampak ‘creamy’ gitu. Kulit anak pun gebu je, kalau ada naik merah-merah ke kat badan dia, sekejap je dah hilang…kalau ada luka, memang tak akan ada kesan parut..(Alhamdulillah…)

Selain tu, apa yang Sal perasan, jerawat memang jarang dah naik. Kalau naik pun, sekejap je dah kecut, dengan parut sekali pudar. Sebelum ni, kalau ada jerawat tumbuh kat muka, memang ambil masa lama nak kecut, dalam 2 minggu..kadang-kadang lebih. Malu sangat tengok muka sendiri. Parut tak usah cakap la, bertempek-tempek kat muka..susah sangat nak hilang…sekarang ni, parut-parut lama dah makin pudar…parut jerawat baru memang cepat pudar..Alhamdulillah.. "


Aishah Nin

" [DULU KURUS MELIDI SEKARANG ADA POTONGAN BODY]

Jom renung testimoni ini.

Kurus melidi bak tiang eletrik. Tiada potongan badan. Tegak dan rata sahaja...haha

Kawan-kawan ada yang menggelar "alien" kerana terlampau kurus!

Akhirnya Aishah consume ESP walhal pada mulanya hanya ingin dapatkan kulit yang lebih cantik.

Akhirnya setelah konsisten ESP, potongan badan mula terbentuk. Body pun nampak cantik. Cantik la sangat kannn! Hihi

Selain dapat berat badan yang diidami, kulit juga kelihatan lebih anjal dan glowing.

Untuk anda yang ingin menurunkan berat badan juga boleh mencuba kerana ESP tidak menggemukkan kerana protein merupakan bahan utama dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu badan serta komponen utama hormon manusia. "


Rasanya cukuplah setakat ini dulu kolelsi testimoni Esp Shaklee bukan? Inipun dah banyak dah.Kalau nak masukkan semua mau tahun depan pun tak siap lagi entry Eyda ni kan? Hehe.

Okaylah macam biasa kalau anda berminat nak cuba Esp Shaklee boleh hubungi Eyda seperti di bawah okey?

Ingat bulan ni ada promosi hebat Esp Shaklee : BELI 6 PERCUMA 1 & BELI 2 LESS 5%.




4 comments:

  1. Memang panjang 😀 ni baru sikit..hehe btw terima kasih sudi komen sini Muhammad Faiz

    ReplyDelete
  2. Esp memang best ! Sepupu yg bersalin czer konsisten ambil Esp + Zinc luka alhamdulillah cepat kering dah sembuh.Now masih lg consume Esp + Zinc untuk pastikan luka dalaman pun cepat sembuh 😃

    ReplyDelete

 
Images by Freepik