Monday, 7 September 2015

Menang Giveaway Merdeka By Mialiana.com

Baru-baru ini Eyda ada join 1 giveaway yang dianjurkan oleh blogger terkenal kita ,iaitu  Mialiana.Com. Klik Sini untuk lihat entry penyertaan Eyda.

Tu penyertaan Eyda.Peserta yang ke #73 (hehe lucky number !)

Dan Alhamdulillah..Alhamdulillah..Alhamdulillah syukur sangat dihari minggu (Ahad 6 Sept 2015) dapat berita yang sangat baik,Eyda diumumkan sebagai salah seorang pemenang segmen Giveaway Merdeka by Mialiana.Com

Tak sangka pulak terpilih untuk memenangi giveaway ini.Hehe dah rezekikan.Allahuakbar.

Nak tahu apa hadiah yang Eyda bakal dapat?

Ni lah hadiahnya ! Comelkan fridge magnet ni? 

Alhamdulillah,by the way nak ucapkan beribu-beribu terima kasih kat penganjur giveaway ni empunya blog Mialiana.Com kerana sudi menganjurkan segmen yang best ini dan sudi memilih Eyda sebagai salah seorang pemenang bertuah .

Tujuan Eyda join giveaway ni bukan niat nak dapat hadiah pun sebenarnya.Saja suka-suka join sambil-sambil tu dapat berblogwalking ke "rumah" rakan alam maya dan berkenalan .

Dapat tambah rakan baru,memang best ! Alhamdulillah.

In shaa Allah one day,ada rezeki Eyda akan buat segmen giveaway untuk anda semua juga  . Nanti jangan tak join pula ye. Hehe

Okaylah cukuplah coretan untuk malam ni.Now masa untuk reply whatsapp/pm dari customer 

Love,

Eyda Sukiman

3 comments:

 
Images by Freepik