Sunday, 22 November 2015

Segmen Tambah Follower Instagram



Klik Gambar untuk syarat penyertaan


Assalamualaikum :)

Segmen ni bertujuan untuk menambah kenalan blogger dan juga meningkatkan follower instagram. Di samping itu juga traffic blog kita juga akan meningkat. Syarat-syarat yang ditetapkan jugak sangat mudah. Harap segmen simple ni mendapat sambutan kawan-kawan blogger sekalian yaa  :)


Syarat-syaratnya:

1. Buat satu entry bertajuk Segmen Tambah Follower Instagram. Dalam entry tersebut, sertakan link instagram anda untuk memudahkan peserta lain follow. Utk lebih mudah, anda juga boleh letak terus badge instagram anda dalam entry. Boleh refer tutorial kat SINI kalau tak tahu. (kalau nak letak link je pun boleh tiada paksaan. ini cuma cadangan sahaja)

2. Letakkan banner di atas dan back link ke entry ini.

3. Follow blog saya ,&  instagram  (Wajib ada instagram)

4. Hantar link entry penyertaan anda ke entry ini sahaja.

5. WAJIB follow blog dan instagram peserta lain. 


**************

INSTAGRAM EYDA : @shakleebyeyda

**************

Jom meriahkan segmen ini :)


4 comments:

  1. holla sis! done follow ur insta and blog!
    salam kenal ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sofie tq ! Done follow back your blog & ig ❤❤

      Delete
  2. TQ SBB JOIN.. KITE DAH FOLLOW IG AND THIS BLOG. SENARAI NAMA PEMENANG DAH KELUAR :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/11/pemenang-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 😊 Masih dalam proses blogwalking dan follow ig para peserta juga ada beberapa je lagi tak sempat 😊..terima kasih juga anjur segmen ini 💐

      Delete

 
Images by Freepik